Нове

Цей салат з м’ясом та корнішонами з’їдається без залишку: ситна закуска для друзів та рідних

Ми дуже любимо готувати різні салати. Адже вони чудово урізноманітнюють меню та доповнюють собою обіди, вечері чи святкові застілля. Ось і сьогодні поспішаємо поділитися рецептом дуже ситного салату з м’ясом та маринованими корнішонами. Він виходить не лише поживним, а й дуже смачним. А це означає, що і на святковому столі салат знайде почесне місце.

Інгредієнти:

  • М’ясо варене (будь-яке) – 300 г
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Солоні огірки – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Консервований зелений горошок – 1 банка
  • Сіль та перець – за смаком
  • Майонез – до смаку

Приготування:

Яйця та картоплю попередньо варимо і повністю остуджуємо. М’ясо для салату також потрібно попередньо зварити. Підійде яловичина, курка, нежирна свинина, індичка.

Отже, м’ясо ріжемо на кубики однакового розміру. Відправляємо у велику ємність. Очищені яйця ріжемо так само і відправляємо до м’яса. Варену картоплю чистимо від шкірки і нарізаємо на шматочки трохи більше м’яса. Додаємо його до спільної миски. Цибулю (краще використовувати червону) нарізаємо якомога дрібніше і додаємо до інших інгредієнтів. Так само робимо і з корнішонами. Зливаємо всю рідину з консервованого горошку і висипаємо його туди.

Обов’язково приправляємо салат сіллю та перцем. Заправляємо масу майонезом до смаку. Добре перемішуємо. Наш ситний салат готовий до подачі. Викладаємо його в салатник і несемо на стіл.

Смачного!

Нове

Популярне