Рецепти

Цей салат можна подавати замість вечері, або на святковий стіл: яскравий, смачний та без майонезу

Яскравий, соковитий та неймовірно смачний салат без майонезу! Часто подаю замість вечері та навіть на святковий стіл!

Це один із моїх улюблених салатів без майонезу. Поєднання інгредієнтів просто чудове! Салат виглядає святково і буквально переповнений яскравими фарбами. Виходить дуже соковитий та дуже смачний! Та й готується простіше нікуди, що безперечно тільки додає плюсів!

Інгредієнти:

  • Яловичина – 400 г
  • Морква по-корейськи – 200 г (у мене своя)
  • Солодкий перець – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 170 г (1 баночка)
  • Квасоля червона консервована – 200 г (1 банка)
  • Кріп – середній пучок
  • Сіль

Рецепт моркви по-корейськи:

  • Морква – 400 г
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Цукор – 1 ст.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Свіжомелений коріандр – 1/3 ч.л.
  • Чорний перець
  • Червоний гострий перець – 1/4 ч.л.
  • Есенція 70% – 1,5 ч.л.
  • Рослинна олія – 2 ст.л.

Приготування:

У киплячу підсолену воду відправляємо яловичину, варимо до готовності і остуджуємо до кімнатної температури. Я остуджую м’ясо прямо в бульйоні, так воно ще смачніше виходить.

Моркву натираємо на “корейській” тертці, робимо невелике заглиблення, потім всипаємо цукор, сіль, мелений коріандр, чорний перець мелений і червоний гострий перець. Додаємо тертий часник, вливаємо оцтову есенцію, заливаємо розпеченою олією, перемішуємо, накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

Можна використовувати і готову моркву по-корейськи, але я завжди сама роблю, своя щось набагато смачніше, ніж будь-яка магазинна!)

М’ясо, що остигло, нарізаємо соломкою і перекладаємо в салатник і туди ж відправляємо і готову “корейську” моркву.

Слідом у салатник закладаємо солодкий перець, солодку консервовану кукурудзу та червону квасолю.

Всипаємо гарний пучок рубаного кропу, додаємо пару щіпок солі, ретельно перемішуємо і можна відразу ж подавати до столу!

Можна дати салату настоятися хвилин 30, то буде ще смачніше!

Салат виходить дуже соковитий і смачний! Морквину я все ж рекомендую зробити свою, так смак вийде набагато яскравіше, ніж з магазинної! Рекомендую випробувати рецепт, такий салат хороший і для вечері, і на святковому столі місце для нього, безумовно, знайдеться!

Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…