Коли олів’є вже набридло і оселедця під шубою більше не хочеться – пропоную рецепт швидкого і дуже смачного салату на святковий стіл!
Салатик з тунцем та консервованою кукурудзою готується з недорогих та доступних інгредієнтів. Страва також приємно здивує вас своїм неповторним смаком і простотою приготування.
Інгредієнти:
Приготування:
Тонкими півкільцями ріжемо цибулю, очищаємо від шкірки малосольні огірочки і нарізаємо їх дрібними кубиками. Дрібно нарізаємо кріп. З’єднуємо в мисці кукурудзу, тунець, нарізані огірочки, цибулю та кріп. Виделкою розминаємо варені яйця і також додаємо їх у миску. У салат відправляємо дрібно нарізаний зубчик часнику, збризкуємо лимонним соком, заправляємо все майонезом. На смак додаємо сіль, перець і все ретельно перемішуємо. Салат викладаємо на гарну тарілку, прикрашаємо червоною ікрою, гілочками кропу та посипаємо смаженим кунжутом.
Яскравий і апетитний салат подаємо на стіл і насолоджуємося незрівнянним смаком. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…