Коли олів’є вже набридло і оселедця під шубою більше не хочеться – пропоную рецепт швидкого і дуже смачного салату на святковий стіл!
Салатик з тунцем та консервованою кукурудзою готується з недорогих та доступних інгредієнтів. Страва також приємно здивує вас своїм неповторним смаком і простотою приготування.
Інгредієнти:
- Тунець консервований – 2 банки
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Огірки малосольні квашені – 2 шт
- Цибуля червона – 1 шт
- Яйця варені – 3 шт
- Часник – 1 маленький зубчик
- Лимонний сік
- Майонез – 1.5 ст. ложки
- Кріп
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
- Червона ікра
- Кунжут
Приготування:
Тонкими півкільцями ріжемо цибулю, очищаємо від шкірки малосольні огірочки і нарізаємо їх дрібними кубиками. Дрібно нарізаємо кріп. З’єднуємо в мисці кукурудзу, тунець, нарізані огірочки, цибулю та кріп. Виделкою розминаємо варені яйця і також додаємо їх у миску. У салат відправляємо дрібно нарізаний зубчик часнику, збризкуємо лимонним соком, заправляємо все майонезом. На смак додаємо сіль, перець і все ретельно перемішуємо. Салат викладаємо на гарну тарілку, прикрашаємо червоною ікрою, гілочками кропу та посипаємо смаженим кунжутом.
Яскравий і апетитний салат подаємо на стіл і насолоджуємося незрівнянним смаком. Смачного!