Нове

Цей салат може дозволити собі кожен. Готується за 10 хвилин

Коли олів’є вже набридло і оселедця під шубою більше не хочеться – пропоную рецепт швидкого і дуже смачного салату на святковий стіл!

Салатик з тунцем та консервованою кукурудзою готується з недорогих та доступних інгредієнтів. Страва також приємно здивує вас своїм неповторним смаком і простотою приготування.

Інгредієнти:

  • Тунець консервований – 2 банки
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Огірки малосольні квашені – 2 шт
  • Цибуля червона – 1 шт
  • Яйця варені – 3 шт
  • Часник – 1 маленький зубчик
  • Лимонний сік
  • Майонез – 1.5 ст. ложки
  • Кріп
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком
  • Червона ікра
  • Кунжут

Приготування:

Тонкими півкільцями ріжемо цибулю, очищаємо від шкірки малосольні огірочки і нарізаємо їх дрібними кубиками. Дрібно нарізаємо кріп. З’єднуємо в мисці кукурудзу, тунець, нарізані огірочки, цибулю та кріп. Виделкою розминаємо варені яйця і також додаємо їх у миску. У салат відправляємо дрібно нарізаний зубчик часнику, збризкуємо лимонним соком, заправляємо все майонезом. На смак додаємо сіль, перець і все ретельно перемішуємо. Салат викладаємо на гарну тарілку, прикрашаємо червоною ікрою, гілочками кропу та посипаємо смаженим кунжутом.

Яскравий і апетитний салат подаємо на стіл і насолоджуємося незрівнянним смаком. Смачного!

Нове

Популярне