Яскравий насичений смак змушуватиме гостей просити добавки та рецепт. Час приготування такої страви – не більше 30 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю та моркву миємо, очищаємо і відварюємо до готовності. Викладаємо овочі на блюдо, даємо охолонути або обдаємо холодною водою. При варінні слід стежити, щоб овочі не розварилися і були щільними, але готовими
Відварюємо яйця до готовності, обдаємо холодною водою, очищаємо.
Стегна звільняємо від кістки та шкір, видаляємо жили. Чисте філе нарізаємо на дрібні кубики.
На блюдо для салатів викладаємо курку та змащуємо її майонезом. Потім тремо картоплю на великій тертці і викладаємо наступним шаром після курки, солимо і змащуємо майонезом
Моркву так само тремо і солимо, викладаємо поверх картоплі, змащуємо майонезом.
Потім йде шар яєць та майонезу. Завершуємо салат тертим на дрібній тертці сиром.
Даємо салату просочитися кілька годин і можна їсти.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…