Курячі котлети – страва поширена і всенародно улюблена. Готуються вони просто, смак мають чудовий. А собівартість таких котлеток зовсім невелика. Що тільки не додають у курячий фарш, щоб урізноманітнити смак котлет. Це і картопля, кабачок, морква, гриби, сир. Ми пропонуємо приготувати котлети з додаванням зовсім несподіваного інгредієнта. А якого, розкажемо далі.
Інгредієнти:
Приготування:
Для виготовлення котлет зробимо фарш. Пропускаємо через м’ясорубку куряче філе і нарізану на шматки цибулю. У курячий фарш всипаємо сир, сіль та перець. Зелень миємо, обсушуємо і рубаємо ножем якомога дрібніше. Додаємо подрібнену зелень до м’яса. Обов’язково вбиваємо яйце і дуже ретельно перемішуємо масу руками. Фарш повинен вийти досить липким.
Ну, а далі все просто. Змочуємо руки холодною водою та формуємо акуратні котлети однакового розміру. Смажимо їх до готовності на сковороді з олією. Також можна запекти котлетки і в духовці. Вийде більш дієтичний варіант. Для цього сформовані котлети викладаємо на лист і ставимо його в попередньо розігріту до 200 ° С духовку на 25-30 хвилин.
Подаємо куряче сирні котлети з гарніром або зі свіжими овочами.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…