Сьогодні хочу поділитися з Вами рецептом швидкого та дуже смачного перекушування! Часниковий хліб обожнює вся моя сім’я. Готується легко, з мінімуму продуктів (без проблем і метушні).
Інгредієнти:
Приготування:
Хліб розрізаємо горизонтально.
У велику ємність викладаємо дрібненько порізаний часник. Петрушка або кріп подрібнюємо і відправляємо в ємність до часнику.
Додаємо солі та заливаємо молоком.
Викладаємо вершкове масло та натертий на великій тертці сир. Усі інгредієнти ретельно перемішуємо вилкою до однорідного стану.
Підготовлену масу викладаємо на хліб та вирівнюємо.
Деко вистилаємо пергаментним папером і перекладаємо підготовлений хліб. Запікаємо в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько десяти хвилин. Розрізаємо на порційні шматочки та подаємо на стіл!
Смачного!!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…