Я дуже люблю деруни, а деруни з начинкою просто обожнюю! Але готувати їх для всієї родини досить довго та втомлює. Тому мені довелося вигадати цей чудовий рецепт. Він вийшов дуже смачним, легким у приготуванні і для смаження потрібно мінімальну кількість олії.
Інгредієнти:
Приготування:
Насамперед нам потрібно очистити картоплю від шкірки і натерти на великій тертці. Зайву вологу варто віджати.
У натерту картоплю додаємо сіль і перець, вбиваємо 2 курячі яйця і
всипаємо 3 ложки борошна.
Все ретельно перемішуємо, викладаємо на лист і розподіляємо по всій поверхні тонким шаром. Запікаємо в духовці 20 хвилин при 180 градусах. Головне, використовуйте пергаментний папір чи силіконовий килимок.
Поки основа для картопляного рулету запікається, приготуємо начинку. Для цього в розігрітій сковороді обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. До неї відправляємо куряче філе, обсмажуємо пару хвилин і додаємо печериці, порізані кубиком. Перемішуємо, смажимо ще 3 хвилини та доповнюємо нашу засмажку 2 столовими ложками сметани. Солимо, перчимо, доводимо до кипіння та через 5-7 хвилин, коли начинка загуснула, знімаємо з вогню.
Тим часом основа для рулету готова. Дістаємо її з духовки і даємо трохи охолонути.
Відокремлюємо картопляну основу від силіконового килимка, акуратно піднявши килимок.
Кладемо начинку тонким шаром на запечену картоплю, залишивши близько 7 см з одного краю і згортаємо в рулет. Відправляємо до духовки ще хвилин на 10.
Після настання потрібного часу дістаємо рулет із духовки і посипаємо його зверху сиром. Відправляємо назад у духовку на 5 хвилин, щоб сир красиво розплавився.
Коли сир розплавився, дістаємо із духовки готовий картопляний рулет. Поділяємо його на рівні шматочки і подаємо до столу.
Рулет виходить надзвичайно ніжним, соковитим та дуже смачним!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…