Найпопулярніший десерт цього літа! Ягідний десерт до чаю з простих продуктів. Це справжній шедевр, а готувати зовсім не складно. Рідні були у захваті, а гості просили рецепт! Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
тісто
Крем
Желе
Приготування:
У яйця додамо сіль, цукор і збиваємо міксером.
Борошно розмішуємо з розпушувачем і поступово просіюємо у збиту масу, перемішуємо.
Додаємо лимонну цедру, окріп і розмішуємо.
Форму 28х18 см вистилаємо папером для випікання та виливаємо суміш. Випікаємо 25 хв, при 180 град.
Вишню викладаємо на розігріту суху сковорідку, всипаємо цукор і готуємо до розплавлення цукру.
Додаємо воду, доводимо до кипіння і переливаємо через сито, даємо охолонути.
Полуницю нарізаємо маленькими кубиками та викладаємо до неї вишню.
У сметану виливаємо вершки, цукрову пудру та змішуємо міксером.
Виливаємо в ягоди та розмішуємо.
Викладаємо масу на готовий пиріг. Тримаємо у холодильнику 30 хвилин.
У вишневий сік (який залишився від звареної вишні) додаємо желатин та змішуємо. Виливаємо на крем.
Тримаємо у холодильнику 4 години.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…