Найпопулярніший десерт цього літа! Ягідний десерт до чаю з простих продуктів. Це справжній шедевр, а готувати зовсім не складно. Рідні були у захваті, а гості просили рецепт! Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
тісто
Крем
Желе
Приготування:
У яйця додамо сіль, цукор і збиваємо міксером.
Борошно розмішуємо з розпушувачем і поступово просіюємо у збиту масу, перемішуємо.
Додаємо лимонну цедру, окріп і розмішуємо.
Форму 28х18 см вистилаємо папером для випікання та виливаємо суміш. Випікаємо 25 хв, при 180 град.
Вишню викладаємо на розігріту суху сковорідку, всипаємо цукор і готуємо до розплавлення цукру.
Додаємо воду, доводимо до кипіння і переливаємо через сито, даємо охолонути.
Полуницю нарізаємо маленькими кубиками та викладаємо до неї вишню.
У сметану виливаємо вершки, цукрову пудру та змішуємо міксером.
Виливаємо в ягоди та розмішуємо.
Викладаємо масу на готовий пиріг. Тримаємо у холодильнику 30 хвилин.
У вишневий сік (який залишився від звареної вишні) додаємо желатин та змішуємо. Виливаємо на крем.
Тримаємо у холодильнику 4 години.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…