Нове

Це справжній шедевр, а не просто рецепт: літній ягідний десерт, рідні були у захваті, а гості просили рецепт

Найпопулярніший десерт цього літа! Ягідний десерт до чаю з простих продуктів. Це справжній шедевр, а готувати зовсім не складно. Рідні були у захваті, а гості просили рецепт! Ділюсь рецептом з Вами.

Інгредієнти:

тісто

  • Яйця – 3 шт
  • Цукор – 90 г
  • Сіль – щіпка
  • Борошно – 90 г
  • Розпушувач – 1/2 ч.л
  • Цедра лимона
  • Окріп – 15 г

Крем

  • Вишня – 300 г
  • Полуниця – 500 г
  • Цукор – 60 г
  • Вода – 200 г
  • Желатин – 18 г
  • Вода – 120 г
  • Сметана 30% – 600 г
  • Вершки 33% – 200 г
  • Цукрова пудра – 100 г

Желе

  • Желатин – 6 г
  • Вода – 20 г
  • Сік вишні

Приготування:

У яйця додамо сіль, цукор і збиваємо міксером.

Борошно розмішуємо з розпушувачем і поступово просіюємо у збиту масу, перемішуємо.

Додаємо лимонну цедру, окріп і розмішуємо.

Форму 28х18 см вистилаємо папером для випікання та виливаємо суміш. Випікаємо 25 хв, при 180 град.

Вишню викладаємо на розігріту суху сковорідку, всипаємо цукор і готуємо до розплавлення цукру.

Додаємо воду, доводимо до кипіння і переливаємо через сито, даємо охолонути.

Полуницю нарізаємо маленькими кубиками та викладаємо до неї вишню.

У сметану виливаємо вершки, цукрову пудру та змішуємо міксером.

Виливаємо в ягоди та розмішуємо.

Викладаємо масу на готовий пиріг. Тримаємо у холодильнику 30 хвилин.

У вишневий сік (який залишився від звареної вишні) додаємо желатин та змішуємо. Виливаємо на крем.

Тримаємо у холодильнику 4 години.

Смачного!

Нове

Популярне