Це найкращий кекс із ягодами, який я коли-небудь пробувала! Ніжний, м’який, смачний та дуже гарний – справжній «Шедевр». Готується не складно, за принципом: “все змішав і в духовку”. Навіть ніякого торта не треба! Показую рецепт.
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 2 штуки
- Цукровий пісок – 200 грамів
- Ванільний цукор – на свій смак
- Соняшникова олія – 100 мілілітрів
- Молоко – 70 мілілітрів
- Борошно пшеничне – 200 грамів
- Розпушувач – 16 грамів
- Ягоди будь-які (у мене чорниця) – 150 грамів
- Пелюстки мигдалю
Приготування:
У блюдце велике виливаємо яйця, висипаємо цукру, ванільного цукру і добре розмішуємо.
Заливаємо олією і змішуємо. Виливаємо молоко та змішуємо.
Всипаємо в заготівлю борошно і розпушувач, добре змішуємо (щоб не було грудочок).
Висипаємо в заготівлю будь-які ягоди і гарненько (але акуратно змішуємо).
Формочку щедро змащуємо вершковим маслом та обсипаємо пелюстками мигдалю та наливаємо заготовлене тісто.
Відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів. Духовку – на сорок хвилин.
Смачного!