Страва не тільки смачна, а й ситна.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе промиваємо і просушуємо серветками. Нарізаємо дрібними шматочками. Також дрібно ріжемо цибулину. Змішуємо курку, цибулю, яйце і додаємо пару ложок борошна, інакше кульки не сформуються. Не забуваємо посолити!
Форму для запікання трохи змащуємо олією. Руками формуємо кульки та укладаємо їх рівними рядками. Ставимо в розігріту на 180 градусів духовку і запікаємо протягом 15 хвилин.
У цей час робимо соус. Тремо на дрібній тертці сир і змішуємо з молоком (вершками), за бажанням додаємо пару зубчиків часнику.
Через 15 хвилин дістаємо форму з курячими кульками. За допомогою ложки викладаємо на них тертий сир в молоці, виливаємо рідину, що залишилася, і ставимо назад в духовку. Запікаємо ще хвилин 15-18.
Сир розтікається, а молоко або вершки просочують м’ясні кульки, надаючи курці чудовий смак.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…