Сьогодні я хочу запропонувати приготувати запіканку з печінки та капусти. Простий та недорогий рецепт.
Інгредієнти:
Приготування:
Курячу печінку 500-600 г промиваємо, видаляємо все зайве і перемелюємо в блендері.
Викладаємо в миску. Сюди додаємо сіль, перець за смаком, манну крупу та молоко по пів склянки. Все перемішуємо. Залишаємо хвилин на 30-40.
Цибулю 2-3 шт. дрібно нарізаємо. Морква 1 шт. натираємо на великій тертці. Молоду капусту 200-300 г нарізаємо соломкою.
Обсмажуємо цибулю з морквою до готовності.
Додаємо туди капусту, сіль та перець за смаком і буквально обсмажуємо ще 1 хвилину.
Форму змащуємо рослинною олією і обсипаємо панірувальними сухарями.
Викладаємо половину печінкової маси.
Потім викладаємо начинку і зверху печінкову масу, що залишилася.
Запікаємо хвилин 20 за 180°С. Потім дістаємо з духовки та посипаємо натертим сиром 100 г і запікаємо ще хвилин 25-30.
Наша запіканка готова. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…