Сьогодні я хочу запропонувати приготувати дуже просту та швидку закуску з баклажанів.
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани 500 г нарізаємо кружальцями, складаємо в миску, солимо і залишаємо на 15 хвилин.
Обсмажуємо баклажани з двох боків до рум’яної скоринки, викладаємо на паперові серветки.
3-4 зубчики часнику через прес викладаємо в миску, додаємо 1 ч.л. оцту та перемішуємо.
Помідор нарізаємо на маленькі кубики.
Викладаємо баклажани, зверху посипаємо часником, рубаною кінзою. Далі викладаємо помідори і так робимо 2-3 шари.
Наша закуска готова. Смачного!
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…