Давно вже намагаюся не купувати ковбасу, але діти та чоловік люблять бутерброди. Я знайшла вихід, готую тепер часто різноманітні намазки на хліб. І хочу з вами поділитися рецептом, який часто мене рятує. Усього з 4 інгредієнтів я готую паштет з оселедця.
Інгредієнти:
- Філе оселедця – 200 г
- Яйця варені – 2 шт.
- Яблуко – 100 г
- Цибуля – 1 шт
Приготування:
Дуже простий набір продуктів для смачного результату.
Нарізаємо 200 г філе оселедця. В мене вже готове. Крупно наріжемо 2 варені яйця.
З яблука знімаємо шкірку, прибираємо серцевину. Нарізаємо. Крупно нарізати цибулю.
Складаємо все в чашу блендера та перемелюємо. Перекладаємо отриманий паштет оселедця в контейнер або баночку.
Я підсмажую хліб на сухій сковороді, він виходить хрустким. Намазую паштет з оселедця і насолоджуюся результатом. Це дуже смачно.
На святковому столі такі бутерброди також будуть актуальними. Спробуйте.
Смачного!