Напередодні Нового року багато хто вже запитує – що приготувати новенького на новорічний стіл і чим би незвичайним і смачним здивувати гостей. Сьогоднішній рецепт – один із таких рецептів. Смачний, нескладний та дуже апетитний.
Не скажу, що цей салат замінить традиційний новорічний олів’є чи шубу. Але! як мінімум смачно урізноманітнить та доповнить святковий стіл.
Інгредієнти:
Приготування:
Цвітну капусту відправляємо на розігріту сковороду, на смак солимо, перчимо, додаємо вершкове масло і часник. Капусту тушкуємо до готовності. Обсмажуємо на сковороді тонкі стрічки бекону і викладаємо на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. На жирі, що витопився в сковороді після обсмажування бекону, обсмажуємо, нарізану невеликими кубиками цибулю.
Шинку та сир нарізаємо кубиками, корнішони ріжемо тонкою соломкою, дрібно нарізаємо стебло селери. У миску відправляємо шинку, горошок, корнішони, сир, селеру та обсмажену цибулю. Додаємо дрібно нарізаний обсмажений бекон (частину бекону залиште на прикрасу) та суцвіття цвітної капусти.
Приготуємо до салату заправлення. У миску відправляємо майонез, сметану, гірчицю та наливаємо соєвий соус. Все добре перемішуємо і, заправкою, що вийшла, заправляємо салат.
Апетитний салат викладаємо на тарілку, посипаємо чорним перцем і дрібно нарізаним обсмаженим беконом. Завершимо цей апетитний витвір мистецтва – посипавши зверху хрумкою картоплею Пай.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…