Тонкі картопляні коржики. Пекла вчора, печу сьогодні і завтра пектиму ці смачні, тонкі, ароматні картопляні коржики. Вони виходять ніжні, ситні та дуже смачні. За своїм зовнішнім виглядом вони нагадують усіма улюблені тоненькі млинці.
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю очистимо і відваримо в підсоленій воді, мнемо так, щоб не було грудочок. Можна використовувати для приготування пюре, що залишилося від обіду або вечері. Дамо картопляному пюре охолонути, додаємо сіль, перець, розбиваємо 2 яйця, рослинну олію, так готові коржики будуть ще ніжнішими і м’якшими. Тісто виходить м’яке, еластичне, не липне до рук.
Готове тісто розділимо на 12 частин вагою приблизно 90-100 г. Якщо дати тісту полежати хвилин 15-20, воно буде легко розкочуватися. Розкочуємо коржики діаметром приблизно 20 см, товщиною 2-3 мм, по потребі посипаємо борошном. Сковороду змащуємо рослинною олією і смажимо коржики з двох сторін, приблизно по 2 хвилини на середньому вогні.
Такі коржики можна смажити на сухій сковороді, а також випікати в духовці, і їх також в духовці потрібно перевертати. Коржики виходять м’які, ніжні та дуже смачні. Подавати їх можна з солоними огірками, з рибою, з салатами, з кефіром або як перекушування. Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…