Ну дуже смачний тришаровий десерт без желатину, духовки та зайвих проблем! Готую як на свято, так і просто до чаювання. Для приготування потрібні найпростіші продукти!
Інгредієнти:
- Апельсиновий сік – 400 мілілітрів
- Цукор – 70 г
- Кукурудзяний крохмаль – 40 г
- Молоко – 1 літр
- Цукор – 200 г
- Манна крупа – 200 г
- Ванільний цукор або ванілін – 8 г
- Вершкове масло – 1 столова ложка
- Какао – 2 столові ложки
- Молоко – 1 столова ложка
Приготування:
У апельсиновий сік всипаємо цукор, кукурудзяний крохмаль і розмішуємо.
Кип’ятимо на середньому вогні, постійно перемішуючи. Переливаємо у форму, застелену харчовою плівкою.
У молоко висипаємо цукор, манну крупу та розмішуємо, відварюємо.
Додаємо ванільний цукор, вершкове масло та розмішуємо. Виливаємо у форму половину суміші.
У другу половину суміші додаємо какао, молоко та перемішуємо. Викладаємо у форму. Накриваємо харчовою плівкою та відправляємо в холодильник на чотири години.
Перевертаємо догори дном та прикрашаємо фруктами.
Смачного!