Млинці мене завжди виручають, коли потрібно швидко, смачно і недорого нагодувати сім’ю. А якщо ще красиво подати млинці, то стіл виходить дуже ошатний! Щоб загортати начинку в млинці, потрібно щоб їхні краї стали м’якими, для цього тарілку з млинцями накрити плівкою на 20 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування:
Інгредієнти:
Можна приготувати таку начинку і з іншою рибою.
Приготування:
Ця начинка не годиться для млинців, які ви плануєте обсмажувати.
Оселедець можна замінити на іншу солону або копчену рибу – форель, сьомгу або скумбрію.
Зазвичай з такою начинкою я формую ось такі мішечки.
Можна перев’язати гілочкою будь-якої зелені.
Інгредієнти:
Приготування:
З сирною начинкою я загортаю простий конвертик і обсмажую з двох сторін. Сир всередині плавиться і виходить дуже смачно – їх краще їсти гарячими.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…