Трубочки з лаваша. Можна смажити на сковороді, можна випікати у духовці. Начинку можна використовувати будь-яку сир, повидло.
Інгредієнти:
Приготування:
Яблука приблизно 5-6 шт очистимо і натремо на великій тертці.
Кладемо на суху сковороду збризкуємо соком лимона, додаємо цукор за смаком. Смажимо до випарювання рідини приблизно 5-7 хвилин, знімаємо з вогню.
Беремо лаваш, розрізаємо на прямокутники.
На край кладемо начинку та загортаємо трубочки. Тепер Вибір за Вами, можна обсмажити на олії до золотистого кольору або запекти в духовці, я сьогодні запікала в духовці.
Змастила яйцем і в духовку при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин або орієнтуйтеся по духовці.
Готові трубочки подаємо до ранкової кави або чаю.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…