Нереально смачне, листкове сирне печиво з яблучною начинкою! Хрумке тісто з ароматною яблучною начинкою – це просто смакота! Без соди, розпушувача та дріжджів.
Інгредієнти:
Приготування:
У чашку просіюємо борошно, додаємо сіль і натираємо на великій тертці вершкове масло. Перетираємо руками.
Викладаємо сир і збираємо тісто в комок. Загортаємо в харчову плівку і забираємо в холодильник на тридцять хвилин.
З яблук зчищаємо шкірку та нарізаємо маленькими шматочками. Викладаємо яблука на суху сковороду. Додаємо лимон та варимо помішуючи до випаровування рідини.
Перекладаємо яблука у глибоку миску. Додаємо мед чи цукровий пісок і добре перемішуємо. Додаємо корицю та перемішуємо. Даємо начинці охолонути.
Тісто розкочуємо, нарізаємо на квадратики та обрізаємо нерівні краї.
Розкладаємо яблука.
Згортаємо у форму трикутників. Защипуємо краї вилочкою і кладемо на лист, вистелений пергаментом. Запікаємо п’ятнадцять-двадцять хв за температури 200 градусів.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…