Нове

Трохи сиру та два яблука – це неймовірно смачно: сирне печиво з яблучною начинкою

Нереально смачне, листкове сирне печиво з яблучною начинкою! Хрумке тісто з ароматною яблучною начинкою – це просто смакота! Без соди, розпушувача та дріжджів.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 250 г
  • Заморожене вершкове масло – 130 г
  • Сир (будь-якої жирності) – 150 г
  • Сіль – щіпка для начинки
  • Яблука – 2 штуки
  • Сік лимона – 1 столова ложка
  • Кориця – 1 чайна ложка
  • Мед або цукровий пісок – 1 столова ложка

Приготування:

У чашку просіюємо борошно, додаємо сіль і натираємо на великій тертці вершкове масло. Перетираємо руками.

Викладаємо сир і збираємо тісто в комок. Загортаємо в харчову плівку і забираємо в холодильник на тридцять хвилин.

З яблук зчищаємо шкірку та нарізаємо маленькими шматочками. Викладаємо яблука на суху сковороду. Додаємо лимон та варимо помішуючи до випаровування рідини.

Перекладаємо яблука у глибоку миску. Додаємо мед чи цукровий пісок і добре перемішуємо. Додаємо корицю та перемішуємо. Даємо начинці охолонути.

Тісто розкочуємо, нарізаємо на квадратики та обрізаємо нерівні краї.

Розкладаємо яблука.

Згортаємо у форму трикутників. Защипуємо краї вилочкою і кладемо на лист, вистелений пергаментом. Запікаємо п’ятнадцять-двадцять хв за температури 200 градусів.

Нове

Популярне