Ніжні кабачкові млинці добре поєднуються з різними начинками, тому торт завжди виходить дуже смачним та досить гарним.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачки вимити, очистити від шкірки та натерти на дрібній тертці. Підсолити та залишити на 5 хвилин. Потім віджати сік, додати яйця, перемішати.
Всипати борошно з розпушувачем і замісити тісто, як на кабачкові оладки.
Для приготування млинців використовувати невелику сковороду, діаметром 20 см. Смажити млинці на розігрітій олії, на середньому вогні, з двох сторін. Тісто викладати на сковороду та розрівнювати ложкою, щоб воно рівномірно розподілилося. Таким чином приготувати чотири кабачкові млинці. Це вже смачно, але ми підемо далі!
Приготувати начинку. Для цього обсмажити порізану цибулю та натерту на терці моркву до золотистого кольору, посолити та поперчити до смаку.
На кабачковий млинець намазати сирну масу, потім викласти шар моркви з цибулею та тонкі часточки помідорів. Накрити наступним млинцем і так прошарувати весь тортик.
Верх та боки кабачкового торта промазати сирною масою.
Прикрасити торт за своїм смаком та бажанням.
Насолоджуйтесь!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…