Нове

Торт з сьомгою і крабовими паличками

У звичному розумінні торт – це солодка страва, яку заведено подавати на десерт. Але якщо Ви хочете здивувати своїх гостей, то можете подати на стіл незвичайний закусочний торт.

Інгредієнти:

  • 2 рулони листкового тіста (по 550 г)
  • майонез
  • 10-12 оливок
  • 6 яєць, зварених круто
  • зелена цибуля
  • 150 г плавленого сиру твердих сортів
  • 200 г плавленого сиру м’яких сортів
  • 250 г крабових паличок
  • 200 г філе слабосоленої сьомги
  • 100 г помідорів чері
  • зелень кропу

Приготування:

  • Приготувати першу начинку: філе сьомги дрібно нарізати, плавлений сир твердих сортів розтерти виделкою і відправити до сьомги. Додати трохи майонезу і добре перемішати до однорідного стану.
  • Приготувати другу начинку: дрібно порубати зелень і змішати з плавленим сиром м’яких сортів.
  • Приготувати третю начинку: дрібно нарізати зелену цибулю, змішати з 3 рубаними яйцями і майонезом.
  • Приготувати четверту начинку: дрібно нарізати крабові палички, порубати 1 яйце і 2 жовтки і заправити майонезом.
  • З пластів тіста вирізати 4 кола діаметром 19 см, перекласти їх на застелене папером для випічки деко разом з обрізками. Відправити лист в розігрітий до 220 градусів в духовку на 15-20 хвилин.
  • Готові коржі остудити, а обрізки злегка подрібнити.
  • Зібрати торт: перший корж намазати начинкою з сьомги.
  • Покласти зверху другий корж і намазати начинкою з яйця і цибулі.
  • Потім покласти третій корж, злегка придавити і викласти начинку з крабових паличок і яєць.
  • Далі покласти останній корж і промазати начинкою з плавленого сиру і кропу.
  • Боки торта змастити майонезом і присипати крихтою. Помідори черрі нарізати кружальцями і викласти на торт. Зверху присипати тертими білками від варених яєць і прикрасити зеленню кропу і оливками.
  • Дати торту 3 години на просочення і подавати до столу.

Закусочний торт стане сюрпризом для ваших друзів. Смачного!

Також читайте: СМАЧНИЙ САЛАТ З КУРКОЮ, ГРИБАМИ І ЧОРНОСЛИВОМ НА НОВОРІЧНИЙ СТІЛ

Нове

Популярне