Торт з печива з желейною начинкою — улюбленець і професіоналів, і аматорів. Адже готувати його — одне задоволення. Однак відмінності від класичного варіанту розпізнати легко. Дивимося!
Як приготувати Торт з печива «Бите скло»
Для цього десерту підійде желе будь-яких смаків. Головне, щоб їх було не менше 5. Розчиніть кожне желе в 1,5 скл. води. Розлийте їх в окремі блюдця.
Застигле желе наріжте невеликими кубиками. Перекладіть їх у глибоку миску. Дно форми розміром приблизно 23 x 33 см вистеліть печивом.
Перемішуйте масу до розчинення желатину. Потім дайте їй охолонути. Змішайте желатинову масу з йогуртом з допомогою віночка. Далі влийте до них збиті вершки 30% жирності.
Поверх желе викладіть шар печива. На нього поставте обробну дошку. Так печиво краще прилипне до начинки. Відправте десерт в холодильник мінімум на 2 години.
Також читайте: НАЙСМАЧНІШИЙ ШОКОЛАДНИЙ ДЕСЕРТ
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…