Торт пломбір без випічки дуже смачний, з ніжним вершковим смаком. нагадує за смаком справжній пломбір. процес приготування зовсім не складний, готується торт легко і просто, а за часом займає лише 30 хвилин.
Інгредієнти:
для крему:
Приготування:
Для початку готую крихту, змішую м’яке вершкове масло і цукор із звичайним пшеничним борошном. холодне, вершкове масло необхідно розтопити в сотейнику або заздалегідь дістати з холодильника.
Добре руками перетираю до крихти.
Далі отриману крихту на сухій сковороді пересмажую до золотистого кольору. Постійно перемішую, готову крихту перекладаю на тарілку і даю їй охолонути. Це буде основа для нашого майбутнього торта.
А тепер готую заварний крем. в сотейник кладу сметану, до неї додаю курячі яйця, пакетик ваніліну або ванільний цукор, кукурудзяний або картопляний крохмаль і все добре віночком перемішую до однорідної консистенції.
Варю крем на повільному вогні постійно перемішую. Коли крем загуснув і з’явилися бульки, додаю шмат вершкового масла, перемішую і знімаю сотейник з плити. Переливаю крем у скляну миску, прикриваю харчовою плівкою в контакт і даю час охолонути.
Коли інгредієнти готові, можна збирати торт. на відповідне блюдо ставлю роз’ємне кільце з ацетатною плівкою. першим тонким шаром викладаю рівномірно крем.
Крихту поділяю на три приблизно рівні частини і викладаю другим шаром. ложкою рівномірно ущільнюю.
Далі 1/3 крему викладаю третім шаром поверх крихти. Так чергую всі шари.
Тепер готовий торт прикриваю плівкою та прибираю на ніч у холодильник.
Вранці торт витягаю з форми і перед подачею прикрашаю ягодами малини.
Торт вийшов дуже гарний та нереально смачний. Відрізаємо шматочок і насолоджуємось!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…