Пропоную вам приготувати смачний, домашній торт Паризький коктейль. Інгредієнти для нього всі доступні і готується він не складно.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготуємо тісто: з’єднуємо мед, цукор, масло і воду, ставимо на вогонь.
Коли суміш закипить, знімаємо з вогню і додаємо борошно, змішане з содою. Тісто виходить заварним.
Ділимо його на 6-7 частин, розгортаємо кожен корж тонко і випікаємо до золотистого кольору, при температурі 180 градусів. Форму можна зробити як круглу, так і квадратну.
Тепер приготуємо крем: яйця розтираємо з цукром, перемішуємо з борошном, розводимо холодним молоком і ставимо на вогонь, безперервно помішуючи, поки маса не загусне.
Далі знімаємо з вогню, охолоджуємо, додаємо ванілін і горіхи. Коли крем майже охолоне, кладемо масло і добре перемішуємо за допомогою міксера.
Збираємо торт, змащуємо коржі теплим кремом, укладаючи один на одного. Верх торта так само змащуємо кремом або прикрашаємо за своїм бажанням.
Коли коржі просочаться кремово-горіховою масою, вони будуть просто танути в роті.
Торт “Паризький коктейль” готовий. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…