Нове

Торт “Медовик” незвичайним способом за 30 хвилин без розкачування коржів

Сьогодні хочу поділитися з Вами рецептом Медового тортика, який готую у незвичайний спосіб. Виходить шалено смачний і ароматний. Готується дуже просто, розкачувати нічого не потрібно, займає буквально 30 хвилин. Вага понад 1,5 кг, з насиченим медовим ароматом. Готуй хоч на кожен день, хоч на свято…

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 150 г
  • Яйце -2 шт.
  • Цукор – 200 г
  • Борошно – 320 г
  • Сода – 1 ч.л.
  • Мед – 2 ст.л.

Крем:

  • Сметана – 400 г
  • Цукрова пудра – 2-3 ст.

Приготування:

Отже, приступаємо. У каструлю кладемо 150 г вершкового масла. Додаємо 200 г цукру. 2 ст.л. меду. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, як почнуть з’являтися бульбашки, додаємо 1 ч.л. соди, перемішуємо і одразу прибираємо з вогню.

Маса почне піниться, так і має бути. Дамо охолонути. Охолоджена маса стає карамельного кольору. Додаємо по одному 2 яйця, збиваємо міксером. Додаємо борошно 320 г. Тісто готове.

Половину тіста кладемо на стандартний лист від духовки, застелений папером для випічки, розподіляємо рівномірно по листу за допомогою лопатки або мокрою рукою.

Ставимо лист у розігріту духовку і випікаємо при 200 градусах 12-15 хвилин. Корж, поки теплий, одразу ділимо на частини, я пропоную поділити на 3 частини. Теж саме робимо з другою половиною тіста. У результаті отримуєте 6 коржів.

Змішаємо 600 г сметани, у мене жирністю 20% із 2 ст.л. цукрової пудри, крем готовий, збивати не потрібно. Крем готовий.

Промазуємо кремом коржі з двох сторін і укладаємо один на одного. Змащуємо боки та верх тортика. Обрізки подрібнюємо блендером і посипаємо крихтою тортик. Дамо тортику просочитися.

Смачного!

Нове

Популярне