Рецепт дуже простий, такий смак зрозумілий і знайомий з дитинства. Торт за смаком дуже схожий на популярну колись цукерку “Корівка”.
Інгредієнти:
Для коржів:
Крем:
Приготування:
Арахіс обсмажуємо на сухій сковороді. Даємо охолонути. Потім подрібнюємо у блендері.
Олія кімнатної температури + цукор – добре збиваємо міксером на максимальній швидкості.
Додаємо яйця та ще раз перемішуємо.
Борошно + розпушувач – перемішуємо вінчиком і з’єднуємо з яєчно-олійною сумішшю та арахісом.
Потім вимішуємо тісто приблизно 5 хвилин.
Формуємо ковбаску та упаковуємо тісто у харчову плівку. Забираємо в холодильник на годину.
Ділимо тісто на 6 частин. Розкочуємо кожен шматочок потрібним діаметром. Найзручніше це робити за допомогою рулону харчової плівки на силіконовому килимку. Не забуваємо припорошити поверхню і тісто борошном.
Можна одразу вирубати кільцем. Зробіть на коржах проколи вилкою.
Відправляємо кожен корж в духовку приблизно на 7 хвилин при 170 С (режим верх-низ). Після випікання коржі остудити.
Згущене молоко + сметану – перемішуємо.
Складання торта: кожен корж промазуємо кремом і укладаємо стопкою один на одного.
Також промазуємо кремом верхівку та боки. Поставити в холодильник на пару годин для просочення та стабілізації, потім посипаємо залишками подрібнених у блендері в крихту коржів та арахісу.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…