Рецепт дуже простий, такий смак зрозумілий і знайомий з дитинства. Торт за смаком дуже схожий на популярну колись цукерку “Корівка”.
Інгредієнти:
Для коржів:
Крем:
Приготування:
Арахіс обсмажуємо на сухій сковороді. Даємо охолонути. Потім подрібнюємо у блендері.
Олія кімнатної температури + цукор – добре збиваємо міксером на максимальній швидкості.
Додаємо яйця та ще раз перемішуємо.
Борошно + розпушувач – перемішуємо вінчиком і з’єднуємо з яєчно-олійною сумішшю та арахісом.
Потім вимішуємо тісто приблизно 5 хвилин.
Формуємо ковбаску та упаковуємо тісто у харчову плівку. Забираємо в холодильник на годину.
Ділимо тісто на 6 частин. Розкочуємо кожен шматочок потрібним діаметром. Найзручніше це робити за допомогою рулону харчової плівки на силіконовому килимку. Не забуваємо припорошити поверхню і тісто борошном.
Можна одразу вирубати кільцем. Зробіть на коржах проколи вилкою.
Відправляємо кожен корж в духовку приблизно на 7 хвилин при 170 С (режим верх-низ). Після випікання коржі остудити.
Згущене молоко + сметану – перемішуємо.
Складання торта: кожен корж промазуємо кремом і укладаємо стопкою один на одного.
Також промазуємо кремом верхівку та боки. Поставити в холодильник на пару годин для просочення та стабілізації, потім посипаємо залишками подрібнених у блендері в крихту коржів та арахісу.
Смачного!
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…