Знаю, що багато хто дуже любить тортики без випікання, вони легкі в приготування і дуже смачні.
Інгредієнти:
Приготування:
Фрукти – 650-700 г (у мене апельсин, ківі, банан, груша) можна будь-які сезонні ягоди та фрукти.
Готуємо основу для торта. Для цього 200 г пісочного печива подрібнюємо у блендері, можна розкришити руками. Розтоплюємо 70 г вершкового масла і вливаємо в печиво. Перемішуємо.
З отриманої маси робимо основу, утрамбовуємо за допомогою ложки та рук по дну форми (у мене 27х19). Забираємо в холодильник на 30 хвилин.
Тепер займемося нашою основною частиною для торта. 30 г желатину заливаємо 230 мл води. Перемішуємо та залишаємо на 10 хвилин набухати.
Тепер з’єднуємо 350 г сиру, 450 г сметани, 200 г цукру (можна менше) та перебиваємо блендером до однорідної маси.
Набряклий желатин необхідно розтопити. Я роблю це у мікрохвильовій печі. Ставлю таку кількість на 40-50 секунд у мікрохвильову піч, нагріваю, але не доводжу до кипіння. Желатин має розчинитись. Можна розтопити на водяній бані. Трохи остудити.
Зливаємо желатин у сирно-сметанною суміш і перемішуємо.
Готуємо фрукти для торта без випічки. Я дрібно порізала банани, ківі та апельсини. Загальна вага має становити 650-700 г. Можна фрукти та ягоди брати сезонні та улюблені. Фрукти додаємо у сирно-сметанною суміш і перемішуємо.
Форму з основою дістаємо з холодильника та виливаємо основну частину із фруктами. Поступово розподіляємо і прибираємо в холодильник на 4 години до застигання.
Потім акуратно витягаємо торт з форми. Зручно робити це, якщо рознімна форма.
Торт вийшов дуже ніжним, легким, соковитим. Усі залишилися задоволені, рекомендую.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…