Нове

Торт без випічки – готується дуже легко з простих інгредієнтів

Я вже думала, що цей рецепт торта знають усі, але виявилося інакше! Випікати не треба, смак шалений!

Ви не уявляєте, наскільки він смачний, ніжний і наскільки ароматний! Дуже раджу приготувати!

Інгредієнти:

  • Сир – 150 г
  • Йогурт – 150 г
  • Цукор – 100 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Сметана – 300 г
  • Желатин – 25 г
  • Молоко – 80 г
  • Персики консервовані – 450 г (велика банка)

Приготування:

У мисці з’єднуємо сир та йогурт. Додаємо цукор та для аромату ванільний цукор. Пробиваємо все занурювальним блендером до однорідної маси.

Додаємо сметану та перемішуємо.

У мисці з’єднуємо желатин з невеликою кількістю молока, перемішуємо і даємо трохи набрякнути.

А поки що консервовані персики нарізаємо на невеликі шматочки. Залишаємо кілька персиків для прикрашання торта.

У набряклий желатин додаємо молоко і перемішуємо. Розігріваємо желатин у НВЧ або водяній бані. Додаємо в сирну масу і добре перемішуємо.

Тепер додаємо персики та перемішуємо.

Якщо у вас роз’ємна форма, то дно форми краще замотати харчовою плівкою (розмір моєї форми 18 см).

Приготовлену суміш акуратно перекладаємо у підготовлену форму та рівномірно розподіляємо за формою.

Нарізаємо персики часточками.

І прикрашаємо торт. Накриваємо харчовою плівкою і забираємо торт застигати в холодильник хоча б на 2 години.

Торт готовий! Він у мене простояв ніч у холодильнику і тепер знімаємо харчову плівку та кільце.

Ось такий апетитний та гарний торт вийшов. Зверху можна прикрасити гілочкою м’яти.

Смачного!

Нове

Популярне