100 г сиру + зубчик часнику + 1/2 ст. подрібненої зелені кропу. Часник пропусти через прес, змішай з сиром і зеленню. Готові тарталетки прикрась зеленню або смужками болгарського перцю.
5 жовтків + 2 ст. л. подрібненої зелені + 1 ст. л. сиру + 1 ст. л. майонезу + 1 ч. л. гірчиці. Жовтки розімніть вилкою, змішай з іншими інгредієнтами.
200 г скумбрії (горбуші) гарячого копчення + 1 свіжий огірок + 1 ст. л. майонезу + 1 ч. л. гірчиці. З риби зніми шкірку і розбери на волокна, огірок наріж кубиками. Змішай всі інгредієнти.
1 ст. тертого твердого сиру + 1 зубчик часнику + 4 колечка ананаса + 1 ст. л. майонезу. Ананаси наріж дрібними кубиками, часник пропусти через прес. Всі інгредієнти змішай.
1 авокадо + 2 ст. л. лимонного соку + 1 ст. л. оливкової олії + 2 ст. л. сиру + зелень базиліка. З авокадо зніми шкірку, м’якоть наріж і полий лимонним соком. Разом з іншими інгредієнтами помісти в чашу блендера і подрібни.
100 г слабосоленої сьомги + 100 г сиру + зелень + лимон. Сьомгу наріж дрібними кубиками, сир змішай з подрібненою зеленню. На дно кожної тарталетки виклади сирну суміш, зверху кілька шматочків риби. Прикрась композицію тонкою скибочкою лимона.
300 г відвареного курячого філе + 1 болгарський перець + 1 свіжий огірок + 2 ст. л. майонезу. Куряче філе і болгарський перець наріж дрібними кубиками. З огірка зніми шкірку і також наріж. Заправ майонезом.
1 баночка печінки тріски + 2 варені яйця + 2 невеликих солоних огірка + 1 червона цибулина + 2 ст. л. майонезу. Печінку розімніть виделкою, яйця, цибулю і огірки наріж якомога дрібніше. Всі інгредієнти змішай і заправ майонезом.
5 яєць + 1 редька + 2 гілочки зеленої цибулі + 2 ст. л. майонезу. Варені яйця подрібни, редьку натри, цибулю наріж дрібно-дрібно. Все змішай, заправ майонезом. Прикрась тарталетки тонкими скибочками свіжого огірка.
200 г печериць + 100 г твердого сиру + 100 г консервованої кукурудзи + зелень кропу + 1 зубчик часнику. Гриби наріж дрібно, обсмажити в невеликій кількості рослинної олії, сир натри, зелень і часник подрібни. Все змішай, заправ майонезом.
Порада! Якщо тебе бентежить наявність майонезу в запропонованих начинках, можеш приготувати низькокалорійний соус самостійно. Він прекрасно підійде і для заправки святкових салатів! Вийде смачно і здорово.
Також читайте: ЧАСНИКОВА ПАСТА. ЧУДОВА ПРИПРАВА І ПРИКРАСА ДЛЯ СТРАВ
Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…