Рецепти

Той, хто винайшов цей рецепт, заслуговує на винагороду: звичайна картопля з грибами вдвічі смачніша

Сьогодні я хочу поділитися рецептом пирога з готового тіста. Його родзинка буде в начинці. Перш ніж покласти пиріг у духовку, вам потрібно буде обсмажувати картоплю та гриби, а потім залити ніжним вершковим соусом зверху. Повірте, цей пиріг в результаті виходить дуже смачним! Ароматний, насичений і окремий смак кожного інгредієнта кращий за будь -яку піцу.

Інгредієнти:

  • Листкове бездріжджове тісто – 400 г
  • Картопля 350-400 г
  • Гриби – 250-300 г
  • Цибуля – 1 шт
  • Твердий сир – 100 г
  • Масло – 40-50 г
  • Вершки 20% – 200 мл
  • Сіль, перець – на смак
  • Борошно – 1 ст.

Приготування:

Поріжте картоплю невеликими кубиками, приблизно сантиметр на сантиметр. Потім промийте кубики в холодній воді, поки вона не стане прозорою, а потім висушить їх від зайвої вологи. Картопля буде більш хрусткою.

На сковороді розтопіть масло, додаючи до нього трошки олії, щоб воно не згоріло. Смажте картоплю, до золотої скоринки майже до готовності. Ми переносимо готову картоплю в блюдо, щоб вона трохи охолола.

Поки картоплю смажиться, ми готуємо цибулю та гриби. Розріжте їх навпіл.

На сковороді ми також розігріваємо масло і краплю рослинної олії. Спочатку обсмажте цибулю до прозорого стану, а потім додайте гриби. Ми чекаємо випаровування рідини з грибів, якщо вона утворюється в процесі смаження. Додайте чорний мелений перець. Ми доводимо гриби з цибулею до рум’яного стану і переходимо до картоплі. Змішайте все добре.

Тепер готуйте соус. Знову нагрійте трохи вершкового масла, потім додайте борошно і обсмажте його до легкого карамельного відтінку. Після цього налийте вершки і, постійно помішуючи, доведіть соус до загусіння. У нього не повинно бути грудочок.

Ми налаштували розігрівати духовку до 190 ° С.

Форма (у мене розміром 30х22 см) злегка змащується маслом. Ми розгортаємо готове розморожене тісто в тонкий шар і переносимо у форму, утворюючи бортики.

Тепер ми переносимо начинку на тісто, наливаємо соус зверху і посипаємо тертим сиром. Відправляємо у попередньо розігріту духовку на 20 хвилин.

Ось такий рум’яний, ароматний і дуже смачний пиріг. Він цілком може замінити вечерю. Ідеальне поєднання продуктів, які сподобаються всім.

Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…