Це дуже ніжний торт-десерт, що просто тане в роті. Готується просто і швидко, рекомендую обов’язково приготувати такі смачні ласощі.
Інгредієнти:
Приготування:
У сотейнику з’єднуємо яйця, трохи молока від загальної кількості, цукор, крохмаль. Добре перемішуємо продукти.
Вливаємо молоко, що залишилося і ставимо сотейник на плиту. На середньому вогні постійно помішуючи, доводимо масу до закипання і знімаємо з вогні.
Додаємо вершкове масло і добре перемішуємо вінчиком.
Тепер збираємо торт. Я використовувала розсувну форму, але можна взяти будь-яку форму для випікання. На дно викладаємо 6 штук печива та зверху заливаємо 1/3 частиною гарячого крему. Розрівнюємо крем лопаткою.
Усього буде три шари печива і три шари крему. Один шар у мене із шоколадного печива. Зібраний торт накриваємо плівкою в контакт. Даємо охолонути йому до кімнатної температури і потім забираємо в холодильник на 2-3 години.
Дістаємо десерт із холодильника, проходимося ножем по периметру форми. Знімаємо форму. Розтоплюємо трохи шоколаду, додаємо в нього олію і перекладаємо в кондитерський мішок. Наносимо візерунок на наш десерт.
Отже, ми приготували смачний та простий десерт без випічки та желатину. Цей торт чудово підійде для теплого сімейного чаювання!
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…