Це дуже ніжний торт-десерт, що просто тане в роті. Готується просто і швидко, рекомендую обов’язково приготувати такі смачні ласощі.
Інгредієнти:
Приготування:
У сотейнику з’єднуємо яйця, трохи молока від загальної кількості, цукор, крохмаль. Добре перемішуємо продукти.
Вливаємо молоко, що залишилося і ставимо сотейник на плиту. На середньому вогні постійно помішуючи, доводимо масу до закипання і знімаємо з вогні.
Додаємо вершкове масло і добре перемішуємо вінчиком.
Тепер збираємо торт. Я використовувала розсувну форму, але можна взяти будь-яку форму для випікання. На дно викладаємо 6 штук печива та зверху заливаємо 1/3 частиною гарячого крему. Розрівнюємо крем лопаткою.
Усього буде три шари печива і три шари крему. Один шар у мене із шоколадного печива. Зібраний торт накриваємо плівкою в контакт. Даємо охолонути йому до кімнатної температури і потім забираємо в холодильник на 2-3 години.
Дістаємо десерт із холодильника, проходимося ножем по периметру форми. Знімаємо форму. Розтоплюємо трохи шоколаду, додаємо в нього олію і перекладаємо в кондитерський мішок. Наносимо візерунок на наш десерт.
Отже, ми приготували смачний та простий десерт без випічки та желатину. Цей торт чудово підійде для теплого сімейного чаювання!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…