Салат смачний, ароматний. Його можна їсти як теплим, так і холодним. Смак грибів нагадує. Ну дуже смачно, спробуйте.
Інгредієнти:
Приготування:
Салат можна подавати і як гарнір до м’ясних страв.
Баклажани ріжу великим кубиком, пересипаю сіллю і залишаю на 15 хвилин, потім промиваю під холодною водою і даю добре стекти воді.
Додаю в баклажани яйця, перемішую і прибираю в холодильник на годину.
Дрібним кубиком ріжу цибулю. Обсмажую цибулю з баклажанами на середньому вогні, баклажани обсмажую, а не тушку до золотистого кольору.
Дрібно рубаю часник і додаю до баклажанів. Ріжу зелень кінзи, додаю до баклажанів.
Солю, додаю чорний мелений перець, перемішую, накриваю кришкою, готую ще 3 хвилини.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…