Нове

Теплий салат з баклажанів з цибулею

Салат смачний, ароматний. Його можна їсти як теплим, так і холодним. Смак грибів нагадує. Ну дуже смачно, спробуйте.

Інгредієнти:

  • баклажани – 2 шт
  • цибуля – 2 шт
  • яйце – 2 шт
  • часник – 2 зубчика
  • зелень кінзи – 1/2 пучка
  • сіль, чорний мелений перець – за смаком
  • рослинна олія – для смаження

Приготування:

Салат можна подавати і як гарнір до м’ясних страв.

Баклажани ріжу великим кубиком, пересипаю сіллю і залишаю на 15 хвилин, потім промиваю під холодною водою і даю добре стекти воді.

Додаю в баклажани яйця, перемішую і прибираю в холодильник на годину.

Дрібним кубиком ріжу цибулю. Обсмажую цибулю з баклажанами на середньому вогні, баклажани обсмажую, а не тушку до золотистого кольору.

Дрібно рубаю часник і додаю до баклажанів. Ріжу зелень кінзи, додаю до баклажанів.

Солю, додаю чорний мелений перець, перемішую, накриваю кришкою, готую ще 3 хвилини.

Смачного!

Нове

Популярне