Можливо, це найсмачніша страва, яку ви приготуєте на грилі – свиняча шия з вишневим соусом.
М’ясо виходить дуже соковитим, а в поєднанні з кисло-солодким соусом – це взагалі гастрономічна бомба. Обов’язково приготуйте за нашим рецептом і насолодіться цим кулінарним чудом.
Інгредієнти:
Приготування:
Свинячу шию обв’язуємо канатом і перекладаємо на деко. М’ясо посипаємо сіллю, перцем, додаємо лавровий лист. Цибулю нарізаємо тонкими слайсами і рівномірно розподіляємо по шматку. Свинину залишаємо маринуватися на 30 хвилин, але краще на одну годину.
Зі свинини прибираємо цибулю і відправляємо на вугілля. Обсмажуємо до апетитної скоринки з усіх боків. Апетитний шматок свинячої шиї викладаємо на фольговану ємність, зверху накриваємо іншою фольгованою ємністю і відправляємо на гриль. Готуємо з закритою кришкою гриля приблизно одну годину.
На деко викладаємо розморожену вишню, додаємо кетчуп, паприку, сушений часник. Також додаємо дроблений перець, винний оцет, цукор, за смаком сіль і перемішуємо. Деко з вишнею відправляємо на вугілля, доводимо до кипіння і кип’ятимо пару хвилин.
Запечений шматок шиї рясно змащуємо вишневим соусом і відправляємо знову на вугілля, приблизно на 15 хвилин. Соковиту свинячу шию звільняємо від шпагату і даємо 10 хвилин “відпочити”. Ріжемо на шматочки і подаємо до столу з вишневим соусом та улюбленими овочами. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…