Рецепти

Тепер все літо готуватиму цю смакоту з кабачків: соковиті курячі кульки з кабачками

Соковиті, ароматні та неймовірно смачні курячі кульки з кабачками! Те, що потрібно влітку до вечері! Готуються простіше простого, швидко і без зайвих проблем. Подобаються всім без винятку – дуже рекомендую.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 300 г
  • Куряча грудка – 400 г
  • Панірувальні сухарі – 40 г
  • Яйце куряче – 1 штука
  • Сіль, чорний мелений перець та сухий часник – на свій смак
  • Сир Пармезан – 40 г
  • Борошно для обвалки

Приготування:

Кабачок натираємо на дрібній тертці і посипаємо сіллю, викладаємо в сито, щоб стекла зайва рідина.

Курячі грудки нарізаємо на середні шматки і кладемо в блендер. Подрібнюємо та перекладаємо у глибоку тарілку.

Додаємо тертий кабачок, панірувальні сухарі та яйце. Всипаємо солі, чорного перчика та сухого часнику.

Додаємо сир «Пармезан» і добре розмішуємо.

Руки змочуємо у воді та скачуємо невеликі кульки. Обвалюємо кульки в борошні. Готуємо 10-12 хвилин на розігрітій сковорідці, залитій олією.

Потім перевертаємо та обсмажуємо до повного приготування.

Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…