Навчилася готувати пишні оладки, які не осідають! Рецепт простий, швидкий і без проблем. Оладки ідеально підходять для перекусу чи сніданку. Рідні люблять! Ділюсь усіма «секретами» з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибоку тарілку наливаємо теплого кефіру, розбиваємо куряче яйце, додаємо цукрового піску, ваніліну, солі і добре розмішуємо.
Через сито висипаємо пшеничне борошно в яєчну суміш і добре все перемішуємо.
Через сито насипаємо харчову соду та перемішуємо один раз (більше тісто мішати не можна).
Викладаємо тісто на розпечену сковорідку, залиту олією. Формуємо оладки, закриваємо кришкою (залишаємо трохи прочиненою) і обсмажуємо з кожного боку до золотистого кольору.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…