Пропоную вам приготувати смачні та дуже соковиті котлети!
Інгредієнти:
Приготування:
Шматочки хліба замочіть у молоці чи теплій воді. Перекладіть у миску будь-який м’ясний фарш. Якщо використовуєте м’ясо, пропустіть через м’ясорубку.
Невеликий качан капусти наріжте так, щоб вам було зручно з ним працювати.
За рахунок капусти котлети виходять неймовірно соковитими!
У миску з м’ясним фаршем пропустіть через м’ясорубку або терку капусту, цибулю, часник. Додайте замочений хліб. У фарш вбийте жовток, сіль та чорний мелений перець за смаком.
Фарш бажано охолодити. Якщо є час, поставте фарш у холодильник на 30 хвилин.
Змоченими у воді руками сформуйте із фаршу котлетки. Котлетку можна вмочити у білок (необов’язково). Тепер запануйте їх у сухарях.
Обсмажуємо їх з двох сторін на розігрітій олії до золотистої скоринки. Але до готовності обсмажувати не треба. Викладаємо котлети у форму для випікання. Потім відправляємо до розігрітої духовки 190 градусів, на 12-15 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…