Пропоную вам приготувати смачні та дуже соковиті котлети!
Інгредієнти:
- фарш м’ясний 500 г
- капуста білокачанна 200 г
- цибуля 1 шт
- часник 2-3 зубчики
- хліб білий 3 скибочки
- молоко чи тепла вода 80 мл
- яйце (жовток) 1 шт
- сухарі панірувальні
- олія для смаження
- сіль 1 ч.л без гірки, чорний перець за смаком
Приготування:
Шматочки хліба замочіть у молоці чи теплій воді. Перекладіть у миску будь-який м’ясний фарш. Якщо використовуєте м’ясо, пропустіть через м’ясорубку.
Невеликий качан капусти наріжте так, щоб вам було зручно з ним працювати.
За рахунок капусти котлети виходять неймовірно соковитими!
У миску з м’ясним фаршем пропустіть через м’ясорубку або терку капусту, цибулю, часник. Додайте замочений хліб. У фарш вбийте жовток, сіль та чорний мелений перець за смаком.
Фарш бажано охолодити. Якщо є час, поставте фарш у холодильник на 30 хвилин.
Змоченими у воді руками сформуйте із фаршу котлетки. Котлетку можна вмочити у білок (необов’язково). Тепер запануйте їх у сухарях.
Обсмажуємо їх з двох сторін на розігрітій олії до золотистої скоринки. Але до готовності обсмажувати не треба. Викладаємо котлети у форму для випікання. Потім відправляємо до розігрітої духовки 190 градусів, на 12-15 хвилин.
Смачного!