Нове

Тепер котлети завжди соковиті і добре пропікаються: вдалий рецепт смачних котлет

Пропоную вам приготувати смачні та дуже соковиті котлети!

Інгредієнти:

  • фарш м’ясний 500 г
  • капуста білокачанна 200 г
  • цибуля 1 шт
  • часник 2-3 зубчики
  • хліб білий 3 скибочки
  • молоко чи тепла вода 80 мл
  • яйце (жовток) 1 шт
  • сухарі панірувальні
  • олія для смаження
  • сіль 1 ч.л без гірки, чорний перець за смаком

Приготування:

Шматочки хліба замочіть у молоці чи теплій воді. Перекладіть у миску будь-який м’ясний фарш. Якщо використовуєте м’ясо, пропустіть через м’ясорубку.

Невеликий качан капусти наріжте так, щоб вам було зручно з ним працювати.

За рахунок капусти котлети виходять неймовірно соковитими!

У миску з м’ясним фаршем пропустіть через м’ясорубку або терку капусту, цибулю, часник. Додайте замочений хліб. У фарш вбийте жовток, сіль та чорний мелений перець за смаком.

Фарш бажано охолодити. Якщо є час, поставте фарш у холодильник на 30 хвилин.

Змоченими у воді руками сформуйте із фаршу котлетки. Котлетку можна вмочити у білок (необов’язково). Тепер запануйте їх у сухарях.

Обсмажуємо їх з двох сторін на розігрітій олії до золотистої скоринки. Але до готовності обсмажувати не треба. Викладаємо котлети у форму для випікання. Потім відправляємо до розігрітої духовки 190 градусів, на 12-15 хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне