Перепробувала багато рецептів тефтелів, але цей виявився найкращим. Ніжні, соковиті та дуже смачні! Готуються легко, швидко і без проблем.
Інгредієнти:
Приготування:
Фарш посипаємо сіллю та перцем. Додаємо часник (пропущений через прес) та ретельно все змішуємо.
Вологими руками формуємо маленькі кульки.
На розігріту сковороду вливаємо олію і викладаємо тефтелі. Обсмажуємо 6-7 хвилин. Перевертаємо, смажимо ще 5 хвилин і витягаємо зі сковороди.
Солодкі перці нарізаємо соломкою. Цибулю нарізаємо півкільцями. Моркву нарізаємо соломкою.
Викладаємо овочі в сковороду з-під тюфтель і обсмажуємо 4-5 хвилин.
Помідори подрібнюємо у м’ясорубці або на тертці та виливаємо на овочі. Тушкуємо 4-5 хвилин. Посипаємо сіллю, сушеним часником, базиліком і перемішуємо.
Викладаємо зверху на тефтелі і тушкуємо під кришкою 15 хвилин. Посипаємо подрібненою зеленню та подаємо до столу!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…