Перепробувала багато рецептів тефтелів, але цей виявився найкращим. Ніжні, соковиті та дуже смачні! Готуються легко, швидко і без проблем.
Інгредієнти:
Приготування:
Фарш посипаємо сіллю та перцем. Додаємо часник (пропущений через прес) та ретельно все змішуємо.
Вологими руками формуємо маленькі кульки.
На розігріту сковороду вливаємо олію і викладаємо тефтелі. Обсмажуємо 6-7 хвилин. Перевертаємо, смажимо ще 5 хвилин і витягаємо зі сковороди.
Солодкі перці нарізаємо соломкою. Цибулю нарізаємо півкільцями. Моркву нарізаємо соломкою.
Викладаємо овочі в сковороду з-під тюфтель і обсмажуємо 4-5 хвилин.
Помідори подрібнюємо у м’ясорубці або на тертці та виливаємо на овочі. Тушкуємо 4-5 хвилин. Посипаємо сіллю, сушеним часником, базиліком і перемішуємо.
Викладаємо зверху на тефтелі і тушкуємо під кришкою 15 хвилин. Посипаємо подрібненою зеленню та подаємо до столу!
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…