Цей спосіб прекрасно підходить не тільки для відбивних зі свинини, а й з курки, індички і яловичини. А знадобиться всього два простих продукти, які і допоможуть зробити відбивні в духовці соковитими і ніжними (маринувати м’ясо не треба). Ще ці відбивні неймовірно ароматні і смачні. Готуються дуже просто і швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
Для приготування можна брати свинячу шию, лопатку, вирізку або карбонад (у мене вирізка). Нарізаємо м’ясо поперек волокон не дуже товстими шматочками (12 шт.). Вирізка невелика в діаметрі, тому на 1 порцію буде йти 2 шматочки.
Свинину посипаємо сіллю, меленим перцем і відбиваємо молоточком.
Форму змащуємо олією. Цибулю нарізаємо півкільцями або пір’ям і викладаємо на дно форми.
Відбиті шматочки вирізки розміщуємо на цибулі.
Кожен шматочок м’яса змащуємо сметаною (по 1 ч. Л.).
Сир натираємо на великій тертці і викладаємо на відбивні. Ставимо форму в духовку при 180 градусах на 25 хвилин. Шматочки невеликі, тому цього часу буде достатньо, щоб свинина приготувалася.
Готові свинячі відбивні виймаємо. За рахунок цибулі та сиру блюдо пахне приголомшливо.
Посипаємо відбивні зеленню і відразу подаємо на стіл з улюбленим гарніром.
Смачного!!!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…