Цікава страва із звичайних продуктів. Для риби готую простий маринад із кількох інгредієнтів, а смак виходить чудовий. І спосіб приготування теж дуже простий, але страва виглядає красиво та апетитно. Риба ніжна та дуже ароматна. Готувати можна із будь-якої білої риби. Страва чудово підійде для пісного меню або різноманітності щоденного раціону.
Інгредієнти:
Приготування:
Філе білої риби перевіряємо на дрібні кісточки та видаляємо їх пінцетом. Я готую із щуки, її можна замінити на будь-яку білу рибу. Три дерев’яні шпажки замочуємо у воді, щоби при запіканні не згоріли.
Філе розрізаємо на великі шматки (6 шт.) і посипаємо з усіх боків сіллю.
Петрушку дрібно нарізаємо і викладаємо в миску. Додаємо сік лимона та олію. Петрушка при запіканні підсмажиться і дасть рибі чудовий аромат та смак.
Доповнюємо все солодкою паприкою, чорним перцем і добре перемішуємо. Паприка надасть білій рибі яскравого кольору.
Поливаємо маринадом рибу.
Перемішуємо рукою, накриваємо та залишаємо на столі на 25-30 хвилин.
На шпажки нанизуємо шматочки риби.
Викладаємо у форму та поливаємо залишками маринаду з дна миски. Запікаємо в духовці, попередньо розігрітій до 190 градусів, 25 хвилин.
Рибу на шпажках перекладаємо на тарілку і одразу подаємо.
Смачного!!!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…