Готується дуже просто, хороший варіант для вихідного дня. Спробуйте!
Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
Приготування:
Тісто:
У теплій воді розчиняю дріжджі та цукор. Всипаю третину борошна та добре перемішую. Залишаю на 10-15 хвилин.
Всипаю сіль і вливаю олію. Додаю борошно, що залишилося. Замішую тісто.
Вимішую 5 хвилин. Тісто буде м’яким, гладким, трохи липким. Можна замісити його й у планетарному міксері.
Накриваю його і залишаю підніматися на 30 хвилин, воно має збільшитись у 2 рази.
Деко застилаю пергаментом і додатково змащу олією. Олія тонким шаром. Викладаю тісто і розтягую на все деко.
Тісто зверху змащу олією і залишаю на 20 хвилин. Духовку включаю розігріватись до 240°С.
Начинка:
Сир натираю на дрібній тертці. Додаю сир до сметани, сюди ж часник. Пропускаю його через прес. Сіль та чорний перець за смаком.
Добре перемішую. Цибулю нарізаю півкільцями, грудинку соломкою.
Тісто змащую соусом, зверху грудинка та цибуля.
Переношу в розігріту духовку.
Випікати пиріг потрібно при 240 ° С 15 … 20 хвилин, перші 10 хвилин печу на нижньому рівні. Орієнтуйтесь на духовку.
Подавати пиріг потрібно відразу! Зручно розрізати ножицями або перекласти на дошку і розрізати ножем.
Соковитий, зовні хрумкий, а всередині м’який! Дуже смачний пиріг!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…