Неймовірно смачне частування – готую його на всі свята і не лише. Швидко, легко і без проблем.
Інгредієнти:
Для крему
Для прикрас
Приготування:
Вафлі шоколадні розламуємо та подрібнюємо до крихти. Перекладаємо у глибоку миску.
Додаємо молоко, розтоплене вершкове масло та перемішуємо все лопаткою.
Викладаємо масу у форму 26х20 см та вирівнюємо.
У чисту миску викладаємо Маскарпоне та заливаємо вершками. Викладаємо шоколадну пасту (у мене Нутелла) та збиваємо міксером до однорідної консистенції.
Викладаємо крем у форму на шоколадну масу та вирівнюємо. Забираємо в холодильник на чотири години.
Зверху прикрашаємо збитими вершками, подрібненими вафлями та розтопленим шоколадом.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…