Неймовірно смачне частування – готую його на всі свята і не лише. Швидко, легко і без проблем.
Інгредієнти:
- Шоколадні вафлі – 270 г
- Молоко – 40 мілілітрів
- Розтоплене вершкове масло – 40 г
Для крему
- Маскарпоне – 500 г
- Вершки – 400 г
- Шоколадна паста (у мене Нутелла) – 200 г
Для прикрас
- Вершки
- Вафлі
- Розтоплений шоколад
Приготування:
Вафлі шоколадні розламуємо та подрібнюємо до крихти. Перекладаємо у глибоку миску.
Додаємо молоко, розтоплене вершкове масло та перемішуємо все лопаткою.
Викладаємо масу у форму 26х20 см та вирівнюємо.
У чисту миску викладаємо Маскарпоне та заливаємо вершками. Викладаємо шоколадну пасту (у мене Нутелла) та збиваємо міксером до однорідної консистенції.
Викладаємо крем у форму на шоколадну масу та вирівнюємо. Забираємо в холодильник на чотири години.
Зверху прикрашаємо збитими вершками, подрібненими вафлями та розтопленим шоколадом.
Смачного!