Рецепти

Такий кекс у магазині не купити: ніжна випічка з простих продуктів

Ароматний апельсиновий кекс, перед яким встояти просто неможливо! Ніжний, повітряний та дуже смачний, а готується легко, і продукти прості. Ділюсь рецептом з Вами.

Інгредієнти:

  • Борошно – 300 г
  • Цукор – 150 г
  • Вершкове масло – 150 г
  • Апельсин – 1 штука
  • Яйця – 2 штуки
  • Родзинки – 80 г
  • Розпушувач – 10 г

Приготування:

Цедру апельсина натираємо на дрібній тертці. Кожну часточку апельсина очищаємо від білої плівки.

Родзинки промиваємо, просушуємо і змішуємо борошном.

У миску всипаємо борошно, розпушувач і змішуємо.

У чисту миску додаємо яйця, цукор і змішуємо міксером.

Додаємо вершкове масло кімнатної температури та змішуємо міксером.

Викладаємо цедру апельсина і борошняну суміш у три прийоми. Змішуємо міксером.

Викладаємо шматочки апельсина та змішуємо ложкою. Всипаємо родзинки та змішуємо.

Форму змащуємо олією і посипаємо борошном. Викладаємо тісто та випікаємо при 180 градусах до готовності.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…