Ароматний апельсиновий кекс, перед яким встояти просто неможливо! Ніжний, повітряний та дуже смачний, а готується легко, і продукти прості. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
- Борошно – 300 г
- Цукор – 150 г
- Вершкове масло – 150 г
- Апельсин – 1 штука
- Яйця – 2 штуки
- Родзинки – 80 г
- Розпушувач – 10 г
Приготування:
Цедру апельсина натираємо на дрібній тертці. Кожну часточку апельсина очищаємо від білої плівки.
Родзинки промиваємо, просушуємо і змішуємо борошном.
У миску всипаємо борошно, розпушувач і змішуємо.
У чисту миску додаємо яйця, цукор і змішуємо міксером.
Додаємо вершкове масло кімнатної температури та змішуємо міксером.
Викладаємо цедру апельсина і борошняну суміш у три прийоми. Змішуємо міксером.
Викладаємо шматочки апельсина та змішуємо ложкою. Всипаємо родзинки та змішуємо.
Форму змащуємо олією і посипаємо борошном. Викладаємо тісто та випікаємо при 180 градусах до готовності.
Смачного!