Рецепти

«Таких смачних кабачків Ви ще не куштували»: приголомшливий смак, а готуються просто

Простий та смачний рецепт кабачків, який подобається всім! Для приготування потрібно мінімум продуктів і мінімум часу, а смак просто приголомшливий! Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 1-2 штуки
  • Сіль та чорний мелений перець – за смаком
  • Часник – 7 зубчиків
  • Петрушка
  • Оливкова олія

Приготування:

Кабачки нарізаємо кружальцями, завтовшки 1,5 сантиметра. Солимо з обох боків і даємо постояти 30 хвилин.

Часник дрібно нарізаємо та перекладаємо в маленьку миску. Додаємо дрібно нарізану петрушку та все придавлюємо.

Викладаємо кабачки на паперові рушники зверху накриваємо паперовим рушником, притискаємо (щоб увібралася волога). Посипаємо перцем.

Розігріваємо сковороду, вливаємо оливкову олію та викладаємо кабачки.

Обсмажуємо із двох сторін до золотистого кольору. Перекладаємо на паперові рушники.

Ставимо мінімальний вогонь і викладаємо суміш із часнику та петрушки. Підливаємо оливкову олію, перемішуємо, смажимо 20-30 секунд.

Змащуємо кабачки.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…