Простий та смачний рецепт кабачків, який подобається всім! Для приготування потрібно мінімум продуктів і мінімум часу, а смак просто приголомшливий! Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачки нарізаємо кружальцями, завтовшки 1,5 сантиметра. Солимо з обох боків і даємо постояти 30 хвилин.
Часник дрібно нарізаємо та перекладаємо в маленьку миску. Додаємо дрібно нарізану петрушку та все придавлюємо.
Викладаємо кабачки на паперові рушники зверху накриваємо паперовим рушником, притискаємо (щоб увібралася волога). Посипаємо перцем.
Розігріваємо сковороду, вливаємо оливкову олію та викладаємо кабачки.
Обсмажуємо із двох сторін до золотистого кольору. Перекладаємо на паперові рушники.
Ставимо мінімальний вогонь і викладаємо суміш із часнику та петрушки. Підливаємо оливкову олію, перемішуємо, смажимо 20-30 секунд.
Змащуємо кабачки.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…