Простий та смачний рецепт кабачків, який подобається всім! Для приготування потрібно мінімум продуктів і мінімум часу, а смак просто приголомшливий! Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачки нарізаємо кружальцями, завтовшки 1,5 сантиметра. Солимо з обох боків і даємо постояти 30 хвилин.
Часник дрібно нарізаємо та перекладаємо в маленьку миску. Додаємо дрібно нарізану петрушку та все придавлюємо.
Викладаємо кабачки на паперові рушники зверху накриваємо паперовим рушником, притискаємо (щоб увібралася волога). Посипаємо перцем.
Розігріваємо сковороду, вливаємо оливкову олію та викладаємо кабачки.
Обсмажуємо із двох сторін до золотистого кольору. Перекладаємо на паперові рушники.
Ставимо мінімальний вогонь і викладаємо суміш із часнику та петрушки. Підливаємо оливкову олію, перемішуємо, смажимо 20-30 секунд.
Змащуємо кабачки.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…